vrijdag 25 januari 2019

Hallo allemaal 

Een beetje verrast door de aangekondigde sneeuw hebben we ons programma helemaal verandert. We konden/ wilden niets anders dan met onze beertjes op ontdekking te gaan in de sneeuw. 

Spannend was het al zeker. 
We hebben een sneeuwman gemaakt, een echt sneeuwballen gevecht gehouden en nog zoveel meer, onze vriendjes waren dolenthousiast. Marie had een dikke sneeuwbal gerold en wilde deze absoluut mee naar binnen nemen, toen we deze een half uurtje later terugnamen was ze heel erg teleurgesteld, want haar sneeuwbal was helemaal weg, hij was water geworden. 

We hebben dan het potje water buiten gezet en de volgende morgen hadden we terug een potje ijs. We hebben dan nog eens een sneeuwbal mee naar binnen genomen en die hebben we in de diepvries bewaart. Deze sneeuwbal bleef dan ook een sneeuwbal. 

Op donderdag stond er een echte wintersportdag op het programma. We gingen op avontuur in "De Pretpot" amai, dit was suuuupeeer tof. Maar op het einde van de dag was iedereen moe, maaar wel voldaan :) 

We maakten ook ijsblokjes met verf in, hiermee hebben we vandaag dan geschilderd. De resultaten waren heel erg leuk. 

We gingen ook aan de slag met speelsneeuw en zo hebben we sneeuwmannen gemaakt, deze waren heel erg leuk. 

Wauw wat een week vol indrukken. Het was heel fijn om dit allemaal met onze beertjes te mogen ontdekken. Volgende week gaan we ook verder op ontdekking in dit thema. 

Fijn weekend! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten