maandag 29 april 2019

Hallo allemaal

Wat was de voorbije week een drukke week. Op maandag hadden we het geluk om 2 nieuwe vriendjes te verwelkomen in onze klas.
Welkom lieve Fenna, Welkom lieve Alexis. We gaan samen met hen rustig onze klas verkennen.

Op dinsdag hebben we samen de eerste tekening gemaakt met hen. We begonnen ook samen met al onze beertjes met nog eens goed in de spiegel te kijken. ze mochten hun zelf schilderen. Niet gemakkelijk hoor! Maar wat deden ze het goed. We vierden ook de verjaardag van ons Camille, ze trakteerde met lekkere koekjes.

Op woensdag zijn we begonnen met scheuren, we experimenteren samen met deze nieuwe techniek. Nadien hebben we al deze gescheurde stukjes opgekleefd.

Op donderdag was onze Liam jarig, ook hij had een super lekkere traktatie bij. Echte piraten bananen en super lekkere cakejes. En kregen we ook nog super leuk nieuws. Ons Marie is grote zus geworden. Louise is geboren. We willen Marie en haar mama en papa van harte proficiat wensen met de geboorte van dit kleine wonder.

Op vrijdag was het weer feest, want vandaag was juf Leen jarig. We hebben samen super lekkere smartie- koekjes gebakken. En natuurlijk hebben we ze daarna ook nog opgesmuld.

De week is voorbij gevlogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten