maandag 3 december 2018

We zijn nog steeds volop aan het aftellen naar de komst van de Sint, nog 3 keer slapen en dan is het zover.
Vandaag hebben we nog wat verder gewerkt aan onze pakjesboot, nu is hij echt bijna klaar. Onze kleuters kunnen al niet meer wachten om met de boot mee te varen.
We hebben ook gewerkt aan onze pieten muts, het was een hele uitdaging om te schilderen met een veer. Nu laten we ze drogen en dan hebben we donderdag een mooie pietenmuts om op te zetten als de Sint op bezoek komt.

Morgen vieren we feest want Marie is jarig, we gaan er een groot feest van maken. Natuurlijk moeten we ook een beetje werken en gaan we experimenteren met houtskool om een zwarte piet te tekenen.
Weer iets nieuw want dat hebben we nog niet gedaan.

Gerelateerde afbeelding

Op woensdag komt het heel erg dichtbij, want nu is het pakjesavond, we gaan dan onze schoen zetten en hopen dat er de Sint niet stilletjes ons klasje voorbij rijdt.
De Sint ziet graag tekeningen van zichzelf hebben ze ons verteld dus gaan we woensdag ook nog aan de slag met scheerschuim, we gaan de baart van de Sint met scheerschuim schilderen.

Op donderdag krijgen we hoog bezoek want komt de Sint en zijn zwarte pieten op bezoek in de klas, dan zullen we weten of we flink zijn geweest en wat het spiekpietje hem heeft verteld. Die dag mogen we dan ook spelen met wat de Sint heeft meegebracht.

Op vrijdag mogen we een dagje uitblazen van de Sint- drukte en genieten van een dagje vakantie want het is pedagogische studiedag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten