zaterdag 8 september 2018

Maandag vieren we onze eerste jarige: Kiara!
Hiep hiep hoera!! Zij wordt 3 jaar en dat wordt volop gevierd in onze klas! We halen de slingers, de ballonnen,enz...uit de verjaardagsdoos en maken alles klaar voor een leuk feest! Deze dag hoef je maar 1 stuk fruit/koek mee te brengen, want in de voormiddag eten we iets lekkers met onze jarige. Het eerste uurtje van de dag turnen we met juf Amy.

Dinsdag geven ze mooi weer en nemen we samen eens een kijkje in het bos. Het zal droog zijn in het bos, maar je mag gerust laarsjes, slechtere schoenen,...meegeven in een zakje om aan te doen als we naar het bos gaan. Gelieve de naam van je kleuter op het zakje of de schoenen/laarsjes te noteren. Ook vandaag turnen we met juf Amy!

Verder deze week leren we onze klas verder kennen. Waar moeten de auto's staan? En waar liggen de boeken? In onze zandbak is er zand en kunnen we volop experimenteren! We leren elkaar kennen aan de hand van spelletjes en liedjes. Er wordt stil gestaan bij onze klasgroep 'de beertjesklas' en dat we elkaar zullen helpen en er voor elkaar zullen zijn. Heb je thuis een knuffelBEER? Dan mag je deze woensdag meebrengen. Op vrijdag komt deze terug mee naar huis.

Juf Jessie










Geen opmerkingen:

Een reactie posten